Zeyyyynep Kızlar Bebeğim sekiz aylık bir ay sonra kontrolümüz var aşı kartında aşı vurulacak yazıyor e-Nabız da baktığımda 12. ay aşısı var gözüküyor ama dokuzuncu ay aşısı yok sizlerde dokuzuncu ayda aşı Vurdurdunuz mu emin olmadan vurdurmak istemiyorum
Bircannn Zeyyyynep canım suriyelilerden dolayı kızamık salgını artmış o yüzden 12. Ayda vurulacak aşıyı 9. Aya ilave doz olarak eklediler. Bazı doktorlar vurdurun diyo bazıları gerek yok 12. Ayda vurulcak zaten diyo.
Cactuswoman01 Zeyyyynep devletin karşıladığı ek kızamık aşısı var bir ara artmıştı diye yapılması önerildi ama bir kaç hekim etrafınızda bu şekilde belirtisi olan kişiler yoksa yapmanıza fetwk yok 12 ayda yapılıyor yeterli olur dedi. Bizde yapmadık :)
Zeyyyynep CaninannesiCemre bi bakalım önce sorarım çünkü yanlış aşı vuran çok o yüzden bakmadan kesinlikle yaptırmıyorum önce buraya bi sorayım dedim
Zeyyyynep Bircannn aa öyle mi ben ne yapsam acaba öyle gereksiz aşıda vurdurmak istemiyorum ben vakti gelmeden bi çocuk doktoruna gidip sorayım en iyisi
Bircannn Zeyyyynep ben yaptırmıştım camım çünkü her gün parka çıkıyorduk ve bizim mahalledeki parkta hep suriyeli çocuklar vardı. Doktora sordum yaptırın demişti.
Ozgee59 Zeyyyynep bugün yaptırdım kızamık aşısı yapıyorlar. Vakalar arttığı için yapıyorlarmış sanırım ben vurdurdum. Riske atamam hastalık yaygınsa yaptırırım her zaman.
Mcz Zeyyyynep kızamık aşısıdir erken çağıracam demişti ebe bana bugün esimide aramışlar haftaici getirin die benimkide 9aylik
Leblebi_tozu Zeyyyynep bugün vurdu hemşiremiz kızamık 1. Doz .Aşı zamanı geldiğinde aramıyor mu sağlık ocağı sizi ?
Zeyyyynep Leblebi_tozu hayır aşı kartına yazıyor ben takipliyim zaten gidiyorum kontrol e falan gitmesem arıyor neden gelmediniz diye
aa077 Zeyyyynep bazı doktorlar 9. ayda kızamık aşısını yaptırmayı tavsiye ediyor. Ben de kızıma yaptırmıştım