lceLady aliks Uyudu ya hemen dalınca değil bi 5 dk daha iyice dalmasını bekleyin sonra alın. Eger cok beklersenız uyanır. Yatagına yatırırkende önce poposunu sonra yavas yavas üst bölgeyi:) yerlestirin
Efecim aliks benim de öyleydi kucakta çok rahat uyur beşiğe bırakınca diken üstüne bırakmışım gibi hemen uyanır ağlardı. 3 gün sonra 4 aylık olacak her zaman yapmıyor ama hâlâ ara ara yaptığı oluyor sanırım bazı dönemler yakın olmak istiyor. Şu an da kucağımda uyumuş bırakmaya korkuyorum :)
SerraD-1823 aliks bende aynı durumdayım 2,5-3 saat kucağımda uyuyor🤦 yerine koyduğum an uyanıyor şaka gibi sinirlerim bozuldu 1 aydır. Eşim de yok evde. Annemler gitti kayınvalidem geldi o da gidecek ama zaten onlarda değil ben ve eşimde uyuyor.
SerraD-1823 lceLady hiçbiri işe yaramıyor bizde maalesef. Kokumu alsın diye yanına da uzanıyorum ama yok koyduğum an😳 oluyor
SerraD-1823 Efecim 2 saat oldu bende de. Bir denedim koymayı ama uyandı hemen geri aldım uykusu açılmasın ağlamaktan diye. Zaten kolik başlarsa 3 saat susmuyor yavrum. Gece gündüz kucakta yatağa hasret kaldım
Efecim SerraD-1823 bizim de öyle doktora da söyledim hatta kucağımızda saatlerce uyur yatağa koyduğumuz gibi uyanıyor diye doktor kucakta uyku alışkanlığı yaptırmayın dedi. Bıraktığım gibi uyanıyor ama kucakta tutmaktan başka çare bırakmıyor ki
SerraD-1823 Efecim aynen öyle. Haftaya gidince bende bir sorayım ne dicek bakalım bizim doktor. İlk 3 ay anne karnında hissediyorlar diye kucak normal diyorlar genelde ama ne kadar doğru bilmiyorum artık. Biz birde doğduktan 3 gün sonra küveze aldılar onun etkisi de mi var bilmiyorum 2 gün ayrı kaldık
me_o531 aliks benim bebeğimde öyleydi şuan 2 aylık ben her defasında tekrar aldım kucağıma uyuttum tekrar yatağına yatırdım tekrar uyandı tekrar aldım uyutup yeniden yatağa yatırdım zor oldu epey ama şuan yatağında uyuyo
Kuzeynepp aliks ay benm oglumda öylydi yerine koyarkn yatırın ama eliniz yine başının altında olsun hemen bırakmayın koyunca bikaç dk sonra elinizi cekin ben öyle yapa yapa alıştrdm