barlasnejla23 Hemanjıon olan oldu mu bebrklerınızde kırcal damar toplanması şurup tedavısı uygulanacak uygulanan oldu mu açıl fıkır ve yardım ?
AegeansMom barlasnejla23 benim oğlumun elinin yarısı öyleydi ama doktor ilaca gerek duymadı hatta büyüdükce de geçiyor
Suheyla06 barlasnejla23 benim büyük kızımda vardı takip edin demişlerdi kendi kendine üç yaş civarı hafif kanadı ve tamamen geçti sonra. ama hemanjion da önemli olan iç kısımda devam edip etmemesi sanırım ultrasonla bakıyorlar diye hatırlıyorum yanlış olmasın üzerinden 8 yıl geçti çünkü
zumra-19 Bebeğimin boynununda ve kolunda var kolundaki küçük ama boynundaki biraz büyük hiçbi tedavi uygulanmadı doktorumuz ileride yatırabilirsiniz dedi
barlasnejla23 zumra-19 Bizede şurup tedavısı verdi 5aylıktan küçük erken getirmeniz iyi oldu dedi erkenden tedaviye başlayacağız dedi
Merli Merhabalar bizim elimizde ve avuç içlerinde var ve yaygın biz görünen uzuv da olduğu için şurup kullanıyoruz yaklaşık 8 aydır görünür bir derecede azalma oldu her ay kontrol oluyor ona göre dozu ayarlanıyor
barlasnejla23 Merli Bir de 2gün hastanede kalıcaz kontrol amaçlı kardiyolojı doktoru onay verdikten sonra çünkü kullanılan şurup kalp ilacıymıs yanı şurubu 2gün sekerıne ve kalp atakları kontrol edılıcrk şurup verdikten sonra size hangi şurup uygulandı
Merli barlasnejla23 bizim çok büyük bir lekeydi eli diyebilirim ilaçsız geçme olasılığı yok gibiydi küçük bir lezyonsa kendi kendine geçebilir
Merli barlasnejla23 hemanjiol şurubu kullanıyoruz zaten çocuk kardiyolojsi onay verirse kullanılıyor sonra her ay ekg çekilip ve kan tahlillerine bakılıp kilosuna göre dozu artırılıyor
Merli barlasnejla23 ve her şurup içtiğinde nabzını kontrol ediyoruz 1 dk kaç defa attığını 100 ün altına düşmemeliymiş bizde bu şekilde söylendi
Minikkizimm barlasnejla23 hemenjiomu olupta surup kullanımina kacinci ayda baslaniyor bilmiyorum. Bizim de renksiz deri altı vardı cok doktor gezdik biz. 4 ayliktı. Hemen surup tedavisine baslayalım diyen doktorda oldu. Kullanılan şurup kalp rahatszligi surubu ben 8. Aydan önce kullanimini uygun bulmuyorum bekleyip takip edicez diyen doktorda oldu. Bekledik ilac kullanmadık 9. Ayda gecti.
yasemin5455 Benim bebegim 3 ay 18 günlük doğduktan 1 ay sonra alnında bu çıktı. Hemanjion diyen de var. Çocuk doktoru Timo sol göz damlası verdi kullanın 3-4 ay dedi sizin çocuklarda da varmı böyle bişey 
barlasnejla23 gokcetuba06 şurubu mu uyguladı herhangı bı sıkıntı oldu mu peki yada hastanede kontrol amaçlı kaldı mı