sahrabalam2 40 paragraftan fazlasını asla çözemiyorum belki abartı diyeceksiniz ama ciddi anlamda midem falan bulanmaya başlıyor 40 soru yeterli mi Türkçeden 🥹
asrinhatasi sahrabalam2 zaten minimum 20 30 çözün diyorlar paragraf için. Sınavın da 15sorusu paragraf. Daha dilbilgisi sözel mantık sorularına bakın 30 paragraf dışında.
cansuyagmur sahrabalam2 ben 20 den fazla çözemiyorum dil bilgim süper ama az çıkıyor oda. Yapamıyorum paragraf bir türlü. 2 kitap sim ama hala 9/10 civarı yanlıöım çıkıyor
sahrabalam2 Ogulluana daha önce sınava girdiniz mi atandınız mı yoksa sizde bu yıl girecek misiniz Türkçeniz iyi mi yapabiliyor musunuz ya da
sahrabalam2 asrinhatasi haklısınız evet dil bilgisinden şu ünlü düşmesini vs yapabiliyorum yapamadığım yerler ise şu sıfat zarf etken edilgen bunları maalesef hiç yapamıyorum
sahrabalam2 cansuyagmur kesinlikle aşırı sıkılıyorum bir süre sonra yanlış sayım artmaya başlıyor sanırım en mantıklısı 30 soruda vs bırakmak
Ogulluana sahrabalam2 yedi sene önce girmiştim. Atanamadım o zamanlar. iyidir Türkçem o yüzden ihtiyaç duymuyorum çalışmaya
asrinhatasi sahrabalam2 aynen onlara bakın muhakkak yazım yanlışı noktalama işaretleri vs de önemli. Sözel mantığa ayırın zamanınızı isterseniz biraz da. Standart sapma o tür soruları da etkiliyor çok yanlış yapan olduğu için
sahrabalam2 asrinhatasi haklısınız sözel mantığa bakmam lazım noktalama vs yapabiliyorum tek eksiğim fiilde çatı fiilimsiler vs
Birminikaslan sahrabalam2 yeterli tabi ki canım ben her gün sadece 20 paragraf sorusu önerim düşün Türkçe öğretmeniyim 😀
Birminikaslan sahrabalam2 rica ederim onun yanı sıra bir de bilimsel makale tarzı şeyler okumaya çalışın günlük bir iki paragraf şeklindeki uzun sorularda canınız sıkılıp dikkat dağınıklığı yasamayin
sahrabalam2 Birminikaslan ay çok sıkılıyorum sorunun sonuna gelmeden bası gidiyor mutlaka dikkat edeceğim