Zlyha_07 Merhabalar.Kızım 7 aylık oldu ama kilomuz 5.300 özel mama kullanıyoruz.sizler bu kilolarda kaç cc mama veriyorsunuz.
gokceege Zlyha_07 şuan 6 aylık oğlum var bazen 120 cc içiyor bazen 150 cc saat başı da içebiliyor 3 saatte bir de 9 kiloya yakın
irem25 Zlyha_07 emiyor mu ek gıda alıyor mu ? Bizim doktorumuz 6,5 kilo bebeğime 90 cc günde 3 öğün ver dedi ama aynı zamanda emiyor ve ek gıda alıyor. Ama sütüm yetmiyor maalesef kilo alımı da çok yavaş olduğu için mamaya başladık mecburen
Zlyha_07 irem25 hayır emme yok sadece mama veriyorum 3 saatte bir 8×60 cc veriyorum bende.Sizin bebeğiniz ne kadarlık
irem25 Zlyha_07 benim bebeğim 4 gün sonra 7 aylık olacak kontrole gideceğiz bakalım dr ne diyecek kilo alımı iyi çıkar inşallah
ebebe Zlyha_07 bebeğin istahina bağlı bir durum bu biraz da burda şimdi 150 CC 120 CC de görebilirsiniz. Ben meme reddi arttığında ya da sütüm az olduğunda 60-90 cc veriyorum 90 dan fazlasını almıyor 4 aylık 6500 kiloyuz
irem25 Yasemin158 eşim bebivita almış bimden onu içti ama kabız oldu bebelac gold a geçtik inşallah bu kabız yapmaz artık