tugce7934 kzlar Dr Tayyar öz leke Karşıtı kremi var kullanan var mı acaba nasıl yüzume fondöten altına sürmek için almak istiyorum nemledirsin hemde tedavi etsn diye bilen varsa yazabilir mi
BurcuKucuk tugce7934 ne olur şaka olsun. Onca haber, rapor ve hala ne idüğü belirsiz insanların ürünlerini sormayın🥺
aysegul_my tugce7934 o kremini bilmem ama peelingini bi kere almistim cok begenmistim kokusunu etkisini falan indirim olmustu geçen 2. Ürün 1 tl diye ayni peelingi 2 tane aldim ayy bi geldii kokusu çok kötü dokusu cok yoğun resmen bozulmus gibi ürünü açtiğim icin iadede olmuyo elde kalan bozuk ürünleri gönderiolar resmen bida almam ben
[silindi] tugce7934 bunu alacagina ustune üç kuruş daha koy ve duzgun bisey al onca haber cikti hicmi okumadin eli kulaginda tutuklanacak bunlarda nasil guvenip yuzune surcen
sezer2022 tugce7934 suçlu olsa onlarda cezaevinde olurdu 🤷🏻♀️ ama ben tavsiye etmiyorum canım beyazlaştırıcı leke kremini almıştım yazın, hiç bi işe yaramadı, yorum yaptığımda ‘6 aydan sonra etki eder’ dediler
Uzaylizikiye tugce7934 😂bacım önce onların filtresiz haline bak kendi lekeleri duruyo fayda etse kendilerine eder diye düşünüyorum ben.
[silindi] sezer2022 daha masak incelemesindeler sonuclaninca alacaklar iceri ayni digerleri gibi suan onlar icin sucsuzlar diyemeyiz
livanurvealpinannesi61 sezer2022 ceza evinde değiller ama para cezası aldılar ürünlerinden dolayı yalnız
MadamMommy tugce7934 eskiden aldım bir iki kere kullandım tüm cildim sivilce oldu normalde asla sivilcem olmaz ben de çöpe attım, the purest ürünlerini tavsiye ederim kaliteli ve ise yariyor