Themamacita Dyggg1 durup dururken titrer irkilir gibi olma olayından bahsediyorsanız benim kızım da oluyordu herhangi bir teşhis konmadı teşhisi ben kendim koydum internetten araştırıp 😂 sonradan geçti
ozlemcyhn Dyggg1 O bir teşhiş değil çoğu bebekte olur benim kızımın elleri boşluğa düşerdi birden ağlardı o bir refslekmiş sonradan geçti 4 5 aylık falandı
Dyggg1 Papatyya durup dururken gelen titreme atakları.Bazen korkunca bazen sevinince bazen durup dururken 5 sanyelik titriyor sonra devam ediyor oyununa
Dyggg1 Themamacita geçtiyse ne güzel bebeğim 11 aylık ve çok fazla titreme atağı geçiriyor biraz korkuyorum kalıcak diye
merryve Themamacita benim bebeğim 7 aylık oda sürekli dediğiniz gibi yapıyor nedeni neymiş acaba normal mi
Papatyya Dyggg1 bizim sadece korkunca oluyor ürperme atağı olabilir mi peki doğuştan mı yoksa biseyden mi etkilendi
Themamacita merryve çiş yaparken yapabiliyorlarmış ya da diş çıkarma döneminde olabiliyormuş tam o dönemde yapıyordu kızım da sonra kendiliğinden geçti