SMM_19 Çok iştahsız bi çocuğum var ve bana balık yağının iştah açacağını söylüyor cevremdekiler ,bu doğru mu kullanıp da faydasını gören varmı arkadaşlar ,almalı mıyım sizce
Caglab SMM_19 ben gördüm 6. Aylıktan beri kullanıuorum 2 yasında balık yedirmiyorum cünkü yüksek oranda cıva var balıklarda bunun yerine yağını tercih ediyorum hem çok sağlıklı büyüme gelisme beyin gelisimi icin
livanurvealpinannesi61 SMM_19 iki farklı marka kullandım iştah açmadı möllers kullandım baya şuan you plus kullanıyorum epa dha değeri yüksek olduğu için tercih ettim
salakmisincemilee SMM_19 omega 3 vucudun uretemedigi bi yag asidi oldugu icin disardan takviye alinmasi gerekiyor cocugun gelisimine de katkisi bulunuyor doktor tavsiyesiyle 1 yildir kullaniyoruz
livanurvealpinannesi61 Caglab neden doktorlar yüzey balıkları yedirin bir zararı yok diyor peki balık yağı 15 ci aydan itibaren veriliyor yalnız.
SMM_19 Caglab boy ve kilosunda da fayda sağladı mı acaba ,birde hangi balık yağını kullanıyorsunuz ,bende youplus balık yağı var iyimidir
SMM_19 livanurvealpinannesi61 yaa bende youplus var bir yaşında vermiştim ama sonra vücudunda alerji gibi yapınca bıraktık şuan iki yaşına girecek ,başlayayım bende diyorum