gizemmalperen Sünnet için devlet hastanesi yoksa özel mi önerirsiniz? Ümraniye’de önerilecek doktor var mı sünnet için?
SMM_19 gizemmalperen biz özelde yaptırdık gerçekten çok ilgililerdi sizin bulunduğunuz yeri bilmediğim için doktor ôneremeyeceğim ben ankaradayım ve Ankara’da yaptırdık fakat özel mi devlet mi derseniz özel derim
bebegimm0060 gizemmalperen ümran tıp merkezi santraldeki bugün yaptırdık çok memnun kaldık ümit hanım işinde usta çok güzel yaptı ücreti 2700
hbbplt Esraakbal kaç aylıktı acaba sünnet esnasında sizi yanınıza aldılar mı anestezi verdiler mi acaba bende orda yaptıracağım bilgi sahibi olmak istiyorum süreçten
Oglum00 gizemmalperen 10 ay kadar oldu yaptıralı. Önce muayene ettirdik gün verdi bize sonra sünnet oldu işte. Ücreti tam hatırlamıyorum ama uçuk bi fiyatı yoktu belki şimdi 2-3 bin falan olmuştur muayene dahil. Hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz
alparslan1_ gizemmalperen devlet hastanesi ameliyat için daha güvenilir. Hatta şöyle düşünün Allah korusun özel hastanede bir sorun olsa her hangi bir şeyde direk devlete yönlendiriyorlar. Ben o yüzden daha çok güveniyorum
gizemmalperen alparslan1_ ben normalde doğum yaptım memnundum ama sünnet için bilemedim sizde haklısınız
alparslan1_ gizemmalperen ben devlette yaptırdım çok memnun kaldım kartal araştırmada. Ama burada ozelde yaptırıp memnun olmayanları da okudum
alparslan1_ gizemmalperen yok sünneti dedim ben doğumu ozelde yaptım da. Zatwn zeynep kamilin üzerine şuan türkiyede hastane yok :)
Esraakbal hbbplt hbbplt 3 aylıktı bizim kasıkta fıtık vardı ikisi bir oldu ama sünnette tam anestezi verilmiyor sadece yarı baygın oluyor
Nevl Biz çakmak erdem zafer beye yaptırdık fiyatı hatırlamıyorum ama bizim gözümüzün önünde yaptı hatta ben başında eliyle ve yüzüyle oynadım oğlum sakindi o yüzden sıkıntı yaşamadık .zafer bey odasında yaptı.
Nevl mervemuhammed5219 yok herhangi bir problem yaşamadık zafer bey size kağıt verecek sünnetten sonra bilgilendirme açısından orada aklınıza gelen bir çok sorunun cevabı var☺️oğlum 45 gunluktu biz yaptırdığımız da iyileşme sürecide çok kolay oldu sünnet işlemi bitti hemen bezini bağladık normal hayatımıza döndük sadece ilk gün biraz huzursuzdu sonra gayet iyiydi.