tugbzk Evolvia rp 1 kullanan anneler bebeğinize aylık ne kadar kilo aldırıyor mama mamadan sonra egzamaları azalması gerekirken arttı
Brlkar3104 tugbzk bizde kullanıyorduk kilo alımı gayet iyiydi ayda 700-800 arası alıyordu.Ama bizimde egzamalarımızı artırdı bırakacağız bu yüzden
Umutoglum tugbzk biz neocate kullanıyoruz iyiye gitmeye başladı bebeğim şükür tadı kokusu kötü ama faydası var sanırım
tugbzk Brlkar3104 aptamili denesem asla içmez tadı çok kötü sadece mukuslu kakası vardı kollarında bacaklarında bi kaç tane egzama vardı kilo alımı da iyiydi alerji mamasına başlayınca yayıldı iyice
tugbzk Advantan verdi doktorumuz Clinikid markasının egzamalı ciltler için yatıştırıcı kremini aldım onu deniyorum bir kaç gündür EmineMercan
EmineMercan tugbzk advantan geçirmedi mi ? Advantan geçirmediyse egzama olmayabilir. Ben mustela kullanıyordum daha çok kızartıyormuş. Minidolin işe yaramıştı kızımda.
tugbzk EmineMercan 5 gün kullanıp bırakınca geçiyordu alerji mamasına başlamadan başladıktan sonra fayda etmedi
tugbzk Umutoglum 4 aylık kontrölünde değiştirteceğim bende yüzünde döküntüler oldu yine zaten uykusunda içiyor uyanıkken içmiyor