Elfelf475 Çocuğu 4 ay kucağımdan indirmedim. Evime gelenin gidenin haddi hesabı yok. Hala 28 aylık gün asırı misafir gelir ya da biz gideriz. Ama bir gün bile kucak diye ağlamadı.
Kendi ağzınızla söylüyorsunuz 4 ay indirmedim diye ben mecburi durumlar olmadığı sürece kendi kendine oynarken almadım gidipte ana kucağına atıp öyle kendi halinede bırakmadım yanına oturup bir sürü şey yaptım sıkılmasın diye şimdi yapsan da durmuyor aradaki farkı hala anlamadıysanız daha anlatmakla uğraşamayacağım.
Elfelf475 Yoksa o dönemde şimdikinden daha çok dert yanarsınız. 🙃
Dert niye yanayım hanımefendi ? Ortada bir problem var ve buna çözüm arıyorum. Ah napıcam ben modunda değilim kaldı ki öyle olsam da bu kimseyi ilgilendirmez çok irrite cevaplar veriyorsunuz o kadar kişi yazdı bu şekilde yazan ilk sizsiniz hepsi çözüm odaklı yaklaştı siz eleştiri boyutunda yok öyle yok böyle tanımadığınız insanlar ile bu şekilde konuşamazsınız rahatsız edici bi konuşmanız var ayrıca mesleğim gereği çocuk bebek yaşlı engelli tüm bireylerle bir bilgim var ve daha düne kadar aktif çalışandım şu an izindeyim hastane ortamında bir sürü meslektaşımla diğer bölümdeki arkadaşlarımla bebek hakkında konuştum onların bilgilerini saygı çerçevesinde kabul ettim onlarda bildiklerini anlattı konuştuk ve hepsinin söylediği kucağa alışır bu gerçek bir şey sığ düşünce de asla biri değilim başkalarının fikirlerini önemserim önemsemesem buraya danışmam sonuçta burası bilgi alma bilgi verme üzerine kurulu bir platform kucak istiyo çocuk ve geldiklerinin 2 gün sonra başladı bebekler kolay alışır ve alıştı bu kadar basit yok öyle yok böyle diyerek olayı çookk farklı yerlere getiriyorsunuz bende diyorum ki bu olayla o farklı ama hala ısrarla yok öyle yok böyle senin çocuğun kucak istememiş olabilir benimki istiyor her bebek kendi özel değil mi ? Kıyaslamanız bile saçma yani seninki istemedi diye dünyadaki tüm bebekler istemicek diye bir kural yok bende kucağa alıyordum ama bu kadar sık değil ayrıca 3 kişi sürekli kucağında gezdirdi biri gezdirirken yorulursa diğerine havada verdi böyle böyle alıştı çocuğumu gözlemledim ve bu sonuca vardım hala ısrarla hayır olamaz modundasınız eğer bir çözüm öneriniz yoksa lütfen daha da yazmayın belli aynı frekansta asla değiliz bebeğinizle sağlıkla günler