Edissmom Raporla alıp (ücretsiz) Elinde fazla aptamil pregomin olan varmı neocate mama kesinlikle içmiyor bebeğim rapor değiştirmek gerekiyormuş sanırım ama ya onuda içmezse diye korkuyorum
nurervaras Edissmom inanın aptamili içmiyorlar ben pekmez koymasam yüzüne bile bakmıyor. Pekmez koysam da oralı değil de . çok acıkımca ve uyku sersemiyken içiyorum.
doruknaz Edissmom neocate in kokusu biraz ağır aptamil pregomin as kullanıyoruz bizde kokusu biraz daha hafif. özellikle içine az karadut özü katınca bayılıyor 😊 ek gıda için kullanıyorum ben süt yerine . kaşık mamalarında falan. 1 kutu yollayayım ben.
Dnzdnz Edissmom bilmediğim için soruyorum raporla mama mı alınıyor ben mı yanlış anladım nasıl oluyor 😶
Edissmom doruknaz gerçekten gönderir isiniz çok teşekkür ederim isterseniz karşılığında neocate verebilirim 💕
ceylanonur Edissmom yok kuzum neocate aptamil ve diğeri hepsini her türlü şekilde deneyen ve başarısız kalmş bi anneyim oğluma hem aptamil ar verdim inek sütü var içinde hem kremleri sürdüm ve böle böle bağışıklık kazandırdım dene derim üstüne üstüne git
Edissmom ceylanonur ya çok feci atopik oluyor kaşıntıdan gece gündüz ağlıyor çyeni yeni azaldı sayılır rahatladı yavrum tekrarlıcak diye çok korkuyorum 😔
doruknaz ceylanonur şanslısınız. benim oğlum normal mama vermeyi denediğimde anaflaksi geçirdi. doktorum bile bir sonraki sefere bu kadar şansli olmayabilirsin dedi. yani demem o ki. her bebek bir değil. Allah korusun yanlış bir adım kötü sonuçlar doğurabilir.
ceylanonur Edissmom coresatin baby ile baktoraban eline sür karıştır ikisini ince tabaka yüzüne sür ben öle yaptım öle geçirdik
Edissmom ceylanonur locoderm ve bepanthp sensiderm kullanıyoruz ama korkuyorum yayılıyo bir anda vücuduna
Edissmom doruknaz yakınlarında birinden buldum çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden düşündüğünüz için inşallah bebeğiniz en kısa zamanda iyileşir💕💕
Edissmom simgetaskisla guvesra vanilya şurubu denedim malesef 2 yudumdan fazlasını almadı onu dda tükürdü yarısını zaten 😔