Eminenur_43 Hamzaninannesi1411 hemen emzirdinizmi içtikten sonra dort saat oldu içeli kızım cok aglıyor napıcam bilemedim sagdıgım sütü verdim amaa uykuya gecmek için istiyor
Hamzaninannesi1411 Eminenur_43 ben 2 kere yada 3 kere içtim canım oğlum 1 yaşındaydı ilk içtiğimde hemen emzirdim Bi sorun olmadı
Eminenur_43 Hamzaninannesi1411 emzirdim bende canım dayanamadım insallah bişi olmaz Hamile kalmadınız demi bi sıkıntı olmadı korudu yani
ahbeca Hamzaninannesi1411 bende ella kullandım bebegim iki aylık.siz ellayi kullandiginizda oglunuz kac aylikti uç gundur emzirmiyorum.beni unutacak diye uzuluyorum.ki belli de unuttu emmeyi.
Flowersed Hamzaninannesi1411 hemen oldunuz mu peki gününde sizinde yumurtlama dönemi değilmiş benim gibi 😔
Hamzaninannesi1411 Flowersed ben stres yaptım baya stres yaptığım için 1 haftaya yakın gecikti yada hapın etkisinden bilmiyorum en sonunda oldum çok şükür.
Flowersed Hamzaninannesi1411 inşallah bende olurum bir an önce reglnin yoğunluğu ile ilgili fark oluyor mu aynı mı