Umutaras aaysee aptamilden gaz yapıyo diye hippe geçmiştik bir dönem gerçekten gaz açısından evet faydalı ama çok çabuk acıkıyo bu sefer o yüzden tekrar aptamile döndük😂🤦🏻♀️
aysedemirtas aaysee ben oğlumda hipp combiotic kullandım hiç de sıkıntımız olmadı çok şükür internetten alırsanız daha uygun oluyor normal eczaneden
ayazasaf aaysee bi çok memnunuz 5. Ayına girdi 4 aydır kullanıyoruz aptamil hiç iyi gelmiyor oğluma hemen kabız yapıyor doyuruculuğundanda çok memnunuz öyle hemen acıkmıyor min 3 saat tok tutuyor bizde kakasını çok rahat yapıyor gazıda bitti şükür
BusraTrgn Ben hipp mama kullanıyorum takviye olarak doktorların tavsiye ettiği bi mama ve çok memnunum aptamill kullanmayın çok gaz yapıyor similac veya hipp kullanın pişman olmayacaksınız 👍😌
deryata aaysee biz doğduğundan beri kullanıyoruz hipp mamayı çok memnunum. Hem bebeğim seviyor içiyor gaz yapmıyor. Kilo alımı da iyi bir problem yaşamadım
yaseminkarakurt Aptamil gaz yapan bir mama değil onda gazı oluyorsa conformil var gaza özel ikisini karıştırıp verin çok faydası olur
guvesra kaç aylık bebeğiniz? ilk aylarda anne sütü de alsalar gaz oluyor zaten aptamil sndirimi çok rahat bir mama aslında. bir de conformil çeşidi var gazlı bebekler için onu da kullanabilirsiniz.