mom2546 Kızlar 2 aylık bebeğim var erken doğum yaptım 35 haftada ilk 1 buçuk hafta sütüm gelmedi mecburen sarılık olmasın diye mama verdik ama gelin görün ki sütüm geldi ama resmen 10 ml zor çıkıyor çocuğu emziriyorum ama asla doymuyor göğüsümde yarım saat kalsa da kavga ediyor bırakınca ağlıyor göğüslerim hiç sertleşmedi yumuşacık hep elimle sıkınca bile gelmiyor kilo alımı da yavaştı mecburen mamayla devam ettik geçen haftaya kadar gün içinde bir ili defa mama veriyordum ama 1 haftadır bu 7 8 e çıktı çünkü ciddi anlamda kesildi gibi sütüm ne yapsam çoğalmıyor önerilere açığım lütfen etkisini göreceğim birşey önerir misiniz düzenli olarak her yün rezene kimyon anason karışımı içiyorum dut aldım onu kaynatıyorum 1 haftadır Bestlak damla da kullanıyorum ama olmuyor :(
birsen_defne mom2546 benim bebeğim de 2 aylık kullandığım takviyeleri yazayım size siz de bir bakın. Bestlak damla, solgar brewers b12, dut, kuru incir ve bol su. Bunlardan birini 1 gün almasam sütüm ertesi gün azalıyor
Bet25 mom2546 solgar b12 vıtamın varmıs cok süt arttıyomış trendyolda var bende aldım gelsın denıycem yorumlarda cok guzel dene