Gakkoyenge Süt ve süt ürünleri alerjimiz var şu an diyetteyim bu mamayı almıştık nolur nolmaz evde 1 adet mama bulunsun dedik ama içinde laktoz var alerji anneleri kullanan var mı ? Ya da hangisini alayım ? hipp organik combiotic 1
nuroner Gakkoyenge alerji maması kullanmanız lazım diğer mamaların hepsi alerjiyi tetikler doktorunuzla görüşün mama için rapor çıkartın çok yüksek fiyatları boşuna para vermeyin
Bebekbilgen Aynı durum bizde de var dün sordum doktora hipp olmaz şuan da evolvia rp alabilirsin dedi sanırım alerji maması
Bebekbilgen Gakkoyenge raporun yoksa direkt alabiliyorsun diye biliyorum çünkü bizim tam olarak tanısı konmadı doğal olarak da raporumuz yok henüz
Gakkoyenge Bebekbilgen raporum yok doktor eşliğinde kestim süt ve süt ürünlerini işe yaradı yani alerjimiz öyle kesinleşmiş oldu şu an çok iyi bebeğim belirtileri azaldı
Gakkoyenge Bebekbilgen gürültülü kaka mukuslu kaka karından ses gelmesi geçmeyen pişik sivilce tarzı şeyler birde huzursuzluk ağlama vs
Gakkoyenge byz1 canım mukuslu kakaysa eğer bende araştırarak öğrendim mesela bezi açıyorsun ya böyle uzayıp gidiyor mukus bildiğimiz ama bu tek belirti varsa doktorlar kabul etmiyor kan vs istiyor çocuk doktoruna gittim 3 kere hepsi farklı şey söyledi çocuk alerji doktoruna gidicem
byz1 Gakkoyenge valla bebeğimin vücudu hep döktü çaresi yok kafayı yiyecem valla bebem neler çekiyor yaaa üzüntüden mahvoldum kullanmadığım krem kalmadı