larinmrn Selam kızlar 35+ 3 te doğum yaptım bebegımı emziriyorum fakat doymuyor sürekli meme arıyor ağzı acaba yenidoğan doyduğunu anlamıyor mu 😔
esmanur433 larinmrn çişli bez sayısını takip edin doyup doymadığını oradan anlarsınız yenidoğanken her bebek nerdeyse meme ister 🥰
aysebb larinmrn İlk 30-40 gün sürekli memedeydi benimkide. Çok normal yani doyuyorlar fakat memede kalmak istiyorlar biraz böyle sürecek
eylultos larinmrn benimki de ilk ay hatta 50 günlük olana kadar hep memede uyumak istiyordu çoğunlukla memeden ayirinca acıyordu gözleri uyumuyordu sadece memede uyuyordu şimdi 2.5 aylık oldu anca ayrılmaya başladı tam değil normal yani temas istiyor sürekli
kahvelisianne Benim bebeğimde öyle Mesela on dk basen yarım saat bir istiyor ama yenidoğan her saman istiyor amaç aç olmak değil ki cisi ve kakasi nasıl
larinmrn aysebb sürekli uyuyor uyanmıyor bazen geceleri dalıyorum bir iki saat uyanamıyorum hiç ağlamıyor
kahvelisianne larinmrn mümkün mü asla uyumuyor benim cocuk uyusa da bej kaldıracak zaten ama mutlaka bir süre 2 saati asla geçirme hem kg alması için hemde sarılık ve şeker için şekeri düşer af kalırsa ateşi çıkar ve hep uyur dikkat et