katilcivciv 1zeynepduru ilk 2 ay cok sorun yasadim. Gaz kabizlik karin agrisi cok yapti. Bebelaca gectim o kilo aldirmadi ve kusturdu tekrar aptamil verdim.. Ondan sonra bebegimin bagirsaklari gelistikce düzeldi rahat kullaniyoruz suan memnunum severek iciyor kilo da guzel aliyor
glrrak 1zeynepduru Aptamilin içeriğini araştırın bence içerisinde bir sürü zararlı şeyler var. Kabızlık sorunu çok fazla yapıyor hipp daha organik onu kullanmanızı tavsiye ederim
berrakhsmnlr Biz 4 aydır Aptamil kullanıyorduk bebeğimin yüzü ve ayaklarına alerji yaptı mahvetti yüzünü profilimden bakabilirsiniz fotoğraf paylaşmıştım aklınızda bulunsun yine de mamayı değiştirince iyileşme başladı
Aleyunll 1zeynepduru ben memnunum kızım severek içiyor bir sorun da yaşamadık zaten anne sütüne en yakın mamaymış
anplt Daha biberon bitmeden altına yapıyor her içirdiğimde bağırsakları alışacak diye bekliyorum sonuçta henüz aihazır değil beş aylık yeni başladık Aptamil dışında mama kullanmaya cesaret edemiyorum çünkü zor tuttu biberon ve mamayı