2prensannesi_06 Kızlar bebeğimi kırkı çıkınca sünnet ettircem ama ilk oğlum a yaptırdığımız özel klinik aşırı pahalı olmuş ve bizde klips işlemini devlette yaptırmak istiyoruz ama ankara bilkent yapmıyormuş bildiğiniz çok güzel yapan doktor hastane varmı
[silindi] 2prensannesi_06 Bildiğim kadarıyla hiç bir devlet hastanesi klipsli yapmıyor. Özel klinik tercih etmeniz gerekiyor.
2prensannesi_06 [silindi] evet kaç tane hastane aradım bilkent cerrahi bişey olmadığı sürece yapmıyor ettikten 6 yaşından sonra yapmaya başlıyormuş Kızlar uygun fiyatlı bildiğiniz doktor memnun kaldığınız hastane varmı
[silindi] 2prensannesi_06 Ben dikişli yaptırdım. Yusuf Bal da. Çok memnun kaldım. Kime önerdiysem hepsi teşekkür etti.
[silindi] 2prensannesi_06 Hastane değil. Kendi kliniği var. 30 senelik doktor. Şu an bildiğim kadarıyla güncel fiyatı 3000 ve 2750 nakit kredi kartı ödemesi ile değişiyor. 5 günde tamamen bitti her şey. Normal hayatımıza döndük. Ki benim oğlum emekliyordu.
2prensannesi_06 [silindi] Şubat’ın 18 de kırkı çıkıyo işin yaptırıp kurtulalım dedik yaza kalmasın dedik