_Serenity16 Bir haftadır sol bacağım ağrıyor baldır kısmında sertlik var gibi ve küçük morarma. İltihaplı romatizma şişlik yapar mı? Deri altında sertlik var yürürken falan da sertlij olab kısım ağrıyor
Meri-Mel _Serenity16 Evet canım annemde var ,hangi bölge olduğu değişiyor dönem dönem bazen kolda bazen bacakta kirikiyor gibi ağrı ,şişlik morarma oluyor doktor hastalık tanımını iltihapli romatizma olarak tanımladı çok geçmiş olsun
_Serenity16 melegim71 evet bende de sol bacagımda bazen ağrı ayağıma da vuruyor peki uzun sürer mi bu kadar bir haftadır var belki daha fazla
melegim71 _Serenity16 valla morarmi gecsede agri kaliyot hep agri yasiyor belki yasi itibariyle olabilir zor ya sizede gecmis olsun annenizdr frlanmi vardi gittinizmi doktora
_Serenity16 Meri-Mel teşekkrü edeim ortopediden randevu aldım daha vae gitmeme endişelendim iltihaplı romatizma mı bilmiyorum ama baldırım ağrı bazen tüm bacakta ayağa kadar
_Serenity16 melegim71 randevu aldım bekliyorum daha var gitmeme geçmeyince endişelendim bazen acile gitmeyi düşünüyorum öyle geçmeyen ara ara artan azalan bi ağrı