Aleyunll Kızlar merhaba günaydın avakadoyu nasıl kızıma sevdirebilirim güzel bir avakado tarifiniz var mı
BENOYLEUYGUNGORDUMM Aleyunll avokado,labne, yumurta sarısı, bir kaç bebe bisküvisi, pekmez, ceviz, zeytinyağı da katıyorum.
Nikita Aleyunll muz ve öğütülmüş kuruyemişle karıştırabilirsiniz. Benim kızım sade de yer. O yüzden fazla çeşit bilmiyorum. Eğer mandalina da yesin istiyorsanız suyunu sıkabilirsiniz. O da muzla birlikte tadı anlaşılmadan yemesini sağlar
Rwerdst Aleyunll brn yumurtayı ayrı veriyorum avakadolu yoğurdun yanında. Avakado, yoğurt, hurma özü, Ruşeym ve hindistan cevizi unu koyuyorum valla ham ham yaparak yiyor oğlım. 6 ay 22 günlük 😅😅
Duruecemm Aleyunll cici bebe yi ıhlamur la yumuşat avakadoyu ez labne yumurta sarısı koy ben böyle yediriyorum
Aleyunll BENOYLEUYGUNGORDUMM labnem yok onun yerine biraz tereyağ ve su ile yumuşatsam olur mu genelde öyle yumuşatıyorum yumurtayı ama
Nikita Aleyunll mini rondolar var ya onunla püre yapın yumuşacık oluyor. Yumuşatmak için başka bir şey katmanıza gerek kalmıyor.
Aleyunll Nikita muzla avakadoyu karistirsam yanına da yumurta sarısı koysam yer dimi birde avakadoyu kestikten sonra ne kadar süre bozulmadan durabilir
Aleyunll Nikita mini rondom malesef yoo avakadom zaten olgunlaştı beklettim birkaç gün pek seveceği birşey olmadığı için tadı yönünden nasıl lezzetli haline getirebilirim diye bilemedim
Duruecemm Duruecemm benimki çok sevdi genel ek gıda malzemesi bunlar zaten şuan ufak diye avokadoyu yarımdan biraz az yarım yumurta sarısı bir cici bebe bir tatlı kaşığı labne Bir çay kaşığından az pekmez koyup veriyorum Ihlamur la pekmezi hep katıyorum kış diye
durukusunannesi_ Aleyunll benim kızım çok karışım seven bir bebek değil ama ben avokado muz ceviz bebek bisküvisi olarak veriyorum seviyor genelde ara öğün yapıyorum ama bunla.
B_2603 Aleyunll avakado muz labne bebe bisküvisi pisirdigim yulaf ve haşlanmış yumurta sarısını rondoda çekiyorum üzerine azıcık pekmez veya ceviz koyup veriyorum çok güzel oluyor