Deletedmom_110 Kızlar İstanbul da 06:38 de okunuyor 08:05 güneş vakti ben kaça kadar kılmalıyım birde cildim kuru abdestten sonra nemlendirici güneş kremi sürüyorum birde göz altı mesela öğlen abdest alcammmm yıkayıp öyle abdest alıyorum geçerli olur dimi
BENOYLEUYGUNGORDUMM Deletedmom_110 bende güneş kremi kullanıyorum günde 1 kere ama normal abdest alıyorum öncesinde yıkama jeli falan mı kullanmam gerekiyor kız kafamı karıştırdın sabah sabah😃
Ecemsultan Deletedmom_110 güneş doğana kadar kılman lazım güneş doğduktan sonrada 45 dk kerehat vaktı
sirincik Deletedmom_110 ben uygulama indirdim kafam bu konuda karıştığı için 😅 ezan okunmadan 45 dk öncesinde haber veriyo ezan okunurken haber veriyo uygulamaya girincede kaç saat veya dakika içinde kılmam gerektiğini söylüyo
Kk41 Deletedmom_110 Evet 🥹rica ederim ezanı beklemeden de kılıyorum ben bazen imsak ne zaman girerse☺️
Olurmuolurmu Deletedmom_110 evet dabah namazında ezanı illa brklrmeye gerek yok. İmsak gırınce sabah namazı vaktı başlamış oluyor. Takvimlerde “güneş” yazan vakte kadar da devam ediyor, yanı bu sureye kadar kılınabilir
Gul_anne Deletedmom_110 güneş saatine kadar kılabilirsiniz kremi de namaz kıldıktan sonra surseniz diğer namaz vaktinde de kremli yeri yıkamanız gerekli bende baya araştırdım o yüzden her defasında abdesti tazeliyorum içim rahat etmiyor
tiggerwinnie Deletedmom_110 maşallah Rabbim kabul etsin öncelikle bende kremleri arındırıp öyle almıyorum abdesti acaba öyle mi yapmak gerek🤔