Sevcan19077 Bebeğinizi günde kaç kere emziriyorsunuz takip ediyor musunuz? Gece kaldırıp emziriyor musunuz yoksa sizde gece uykusu onemli kendisi kalkana kadar 6 7 saat uyusun mu diyorsunuz?
hiralies Sevcan19077 hayir uyandirmiyorum artik gerek yok cunku kendi acikinca uyaniyor yanlislikla uyandirdigimda bile cocuk huzursuz oluyor agliyor geri uyumuyor oyuzden kendi haline birakmali acıkınca uyaniyor zaten
karanaliakgn Sevcan19077 2 saatte bir emziriyorum. 4 aylığız şuan. Ama artık eskisi gibi gece altını sık değiştirmemeye başladım uykusu bölünüyor diye. Bunun yararını gördüm. Benim ki meme de uyuduğu için emziriyorum uyumaya devam ediyor geri yatırıyorum.
vildanzeynep Sevcan19077 Artık uyandırmanıza gerek yok dedi doktorumuz. 11 haftalık olduk biz . 40 gün çok önemli sonra uyusun dedi
Ozge0505 Evet takip ediyorum. Bezini kakasını emme sıklığını emme süresini hepsini takip ediyorum. Gece dayanamıyorum ve uyandırıyorum bazen :( zaten tüm gün uyumuyor ama elimde değil :(
-sevimlipolyanna- 6-7 saat kesintisiz uyku mu? Olsa ne güzel olurdu 😂 Bizim ki kurulu alarm gibi 2-3 saatte bir uyanıyor yine
EbruBoluKaya Gece uyandırmıyorum ama kendi 2 3 saatte bir uyanıp emiyor uyumaya devam ediyor , altını yatmadan alıyorum gece çok rahatsız olmadığı sürece açmıyorum uykusu açılmasın diye. Öyle çok deliksiz uykularımız yok zaten 1 2 gibi gece anca uyuyoruz uyursak