hurinur0303 Kızlar merhaba 17 aylık oğlum yaklŞik 5 - 6 gündür ağlayarak uyanıyor ve uzun süre ağlıyor böyle bir durum başına gelen var mı
Hshsjshs hurinur0303 yarin 27 aylik olcek bizde en az haftanin4 gunu aglayarak uyaniyoruz ama öyle bi aglamak yok apartman ayaga kalkiyo distenmi baska biseymu var anlayamiyorum bu saat oldu gene aglayarak kalkti halada uyumadi
Gzmbkm Ayseldemir hurinur0303 22 aylık kızımda bugüne kadar geceleri uykusunda çok çok nadiren sorun yaşamışızdır ama son 1 haftadır geceleri ağlayarak uyanıyor hiç bir şekilde sakinleşmiyor sürekli salyası var bazen kulağını tutuyor. Dişten sanırım diyorum ama kulak iltihabı da olabilir gibi geliyor ama televizyon açınca susuyor 🤦♀️ yada 2 yaş atağı. Gerçekten en zorlandığım süreç diyebilirim. Özellikle dün gece uyandı 1 saate yakın ağladı ayağa alsak daha çok krize girdi zor sustu tam yatağına bırakcam bi baktım gözleri hala açık ağlamaya başladı yine bi eşim bi ben yarım saat arayla sakinleşiyor sanıyoruz tekrar ağlamaya başlıyor en son gece 3 te bayılmışız
tubiiik_ hurinur0303 25 aylık kızım 1 haftadır öyle geceleri aglıyor 10 dakıka krız gecırıyor bugun doktora götürdüm doktora anlattım 20 gün takıp edın dedı korku duyuyaları artık acıldıgı için gunduz kortugu veya ruyasında korktugu bısey oluyorsa korkudan ağlıyordur dedi 20 gun takıp edicem işte
Ayseldemir Hayırlı akşamlar ablacım evet var benimde kızım öyle 20 aylık.geceleri ağlayarak uyanıyor sakinleşdirmeye çalışıyorum.su veriyorum tekrardan yatağında 2 saat saliyorum.bunar bı atak 2 yas atağına geçiş atağı insallar bu durumlar uzun sürmez
Ayseldemir Allah bu sirecde yar ve yardımcıniz olsun.evet iki yaş kirizleri bunlar .siz bebeğinizi anlamaya çalisin onunla sakın bı şekilde konuşmaya çalisin insall atlatirsiniz.biraz sabırlı olmaniz gerekiyor