ponciktugra Kizlar yarin 15 kisi misafim var menuyu olusturamadim tam kafamda arada kaldim yardimci olursaniz sevinirim
Zeytin_gozlum ponciktugra benim gözüm korktu o kadar misafirden 😂sizin aklınızda ne var ona göre fikir vereyim .
LaMamaDellaCicala ponciktugra pide yaptir yanina corba salata mezeler birda tatli al tulumba vs tamamdir yani 15 kisi bir evde anca bu kadar olur kendin yapsan suyu elektrigi emegi ayni fiyata gelir hazirla icini ver firina oh mis
kuzeytobaby ponciktugra kürdan kebabı ya da karnıyarık yapabilirsiniz ana yemek olarak. Yanına pirinç pilavı cacık ya da tarator
ponciktugra Zeytin_gozlum hic bisey yok sorunda orda cok yormayan ama lezzetli biseyler olsun istedim
Zeytin_gozlum ponciktugra en kolayı fırında but patates bir çorba salata pilav ortaya meze tarzı şeyler havuç tarator gibi sulu bir yemek fasulye olabilir . Fırında börek ortaya koyarsınız kalabalık ya yenir🙂yani ekleme yapılabilir daha. Birde şerbetli tatlı Kıbrıs tatlısı olabilir çok güzel oluyor aklıma gelenler bunlar 🙈
cahillesohbetikestim_ ponciktugra Göbek, havuç, mor lahana ve Mısırlı salata Yoğurtlu pancar salatası Kuru biber /patlıcan dolması Tavuk butu( kasapta açtırın soslattırın. Kendileri baharatlıyor. Zahmetsiz fırınlayın) Patates graten Şehriye pilavı 🌸
cahillesohbetikestim_ Ben bu ara feci taktım pancar salatasına çok güzel oluyor. Menüye ekleyebilirsin yoğurtlu için lezzetli bir seçenek
cahillesohbetikestim_ ponciktugra kırmızı pancar yoğurtlu yazarsanız bulursunuz. Çok kolay rendele yağ ile kavur. Yoğurt sarımsak tuz ve mayonez ile buluştur 🌸
ponciktugra LaMamaDellaCicala biz oraya gidince pide vardi canim hemde 2 gun once bende lahmacun dunuyordum oyle olunca vazgectim ayni gibi sanki
Rez ponciktugra güzel bir kış çorbası, brokoli ya da ıspanak olabilir, tavuklu ya da etli sultan kebabı, pilav, salata meze, içli köfte yapabilirseniz, ya da ara yemek olarak fellah köftesi ya mantı geldi aklıma
LaMamaDellaCicala ponciktugra himm o zaman baska arkadaslatin yazdiklarindan genel bir menu edinirsiniz kolay gelsin