Buket57 Doktorumuz ceviz,badem gibi kuruyemişleri kızıma verebileceğimi söyledi siz nasıl kullanıyorsunuz kuruyemişleri bebeklerinize yedirirken 🥰 kızım 9 ay 9 günlük bu arada.
beybiliko Buket57 rendeleyip verebilirsiniz, muzu elmayı vb herhangi bir meyveyi ezip ya da rendeleyip onlarla karıştırabilirsiniz, ben pekmez ve tahin de ekliyorum genelde, bazen de irmikli muhallebi yapıp onun içine ekliyorum
Minel-inannesi Buket57 kizim 16aylik doktorumuz 5yasina kadar rende olarak vermemizi önerdi. Kuruyemişler muhteviyat olarak yagli olduklari icin cigere kacabilme, yapisabilme riski var dikkatli ol diye uyardi. Meyveli irmik yapip ustune rendeliyorum genelde. Yada kek yaparken icine katiyorum.
hndathn Buket57 un ufak ediyorum onu blendardan geçirip ya sabahları yumurtasına koyardım ya pekmezine akşam verdirmiyordu bizim doktorumuz geç saatte yenen kuruyemiş uyku sorunu yapar demişti gündüz veriyordum. Şuan 3 yaşında hala öyle devam 5 6 yaşından once asla normal formda vermeyin kuruyemiş ve zeytini demişti doktorumuz