LavininAnnesii irem066 Kızımda geniz eti var ondan dolayı hep ağzı açık uyur. Öyle bişey olabilir mi?
irem066 vildanzeynep o normal demı canım daha 21 günlük doktora götürdüm öksürüyor arada yutkunamıyor diye oksıjenıne baktı kalbine sırtına bogazına falan borsey yok görünen dedıde
bebekbrnblm irem066 benimm bebekte ağzı açık nefes alıyor çoğu zaman burun üst kısım çok çökük iniyor çok küçük doktor yüksek ihtimalle ondan dedi ama bebekler ağızdan nefes almayı bilmezler ve ağızdan nefes alan bebek hastalığa daha açık ben her ağzı açık gördüğümde kapatıyorum doktorunuza danışın 1 ay kontrolüne gittiğinizde bence siz
irem066 bebekbrnblm her zaman değil canım emzık emerken falan düşürünce öyle kalıverıyor burnu tıkalı sanırım yarın temızlıcem onuda
Nisakrkmz İki aylığız doğduğundan beri ağzı açık uyuyor hatta annemler ilk defa ağzı açık uyuyan bebeğe rast geliyoruz diyip doktora bir problem varmı diye sordu isteyen istediği gibi uyur ağzı açık uyuduğunda illa bir problem olucak diye birşey yok demişti