tazeanne1417 Bunu nasıl bırakabilirim ya fikri olan var mı bebegim sürekli uyanıyor tekrar tekrar emmek için
gamzegem tazeanne1417 Bende burada bekleyim aynı sorun bizde de var 2 aydır emerek uyuyor sabaha kadar uyanmadan uyurdu ama son 1 haftadır yarım saatte bir uyanıp biraz emip geri uyuyor çıldırcam başka türlü uyumuyor 🤦🏼♀️
25bby tazeanne1417 8 aylığız bende o şekilde uyutuyorum bıraktırmak istiyorum öyle uyumasını ama olmuyor napıcam bilmiyorum
Dila97 tazeanne1417 10 ayligiz hala emerek uyuyo baska turlu asla uyutamamdim biberon emzik almadi gecede surekli uyaniyio emerek uyuyoo sanirim bunun cozumu yok
isabella Bizde öyleyiz 4 aya kadar ayağımda salliyordum şimdi emerek uyuyo derin uykuha geçmeden memeyi bırakmıyor nasıl yapicaz 🥺
_Belis54 19ayliktan selam hayla oyle uyuyor😅 sabaha kadarda yarim saate bir 45dkda bir uyaniyoruz geceleri
tazeanne1417 _Belis54 yaaa gerçekten mi benimki 7.5 aylık ilerleyen zamanlarda düzelir diye düşünüyordum yıkıldım suan
Azime26 13 aylığız bizde başından beri memede uyuyoruz ve gece kaç defa uyanıyor ben sayamıyorum artık sanırım emmeyi bırakmadan bu sorum çözülmeyecek o yüzden alıştım artık
leylmom Dilara_dilara 27 aylık maşallah . Ne zaman memeden kesmeyi düşünüyorsunuz. Benimki da böyle uyuyor 27 ay hep böyle mi uyuttunuz