Beatifullmommy Kilolar aldı başını gitti napmam lazım yazda geliyor ekmeksiz hayat düşünemem suan elimde yarım ekmek kaşar peynir domates sucuk 😋😋😋
Kader3851 Beatifullmommy Cook açım ama yemiyorum bastırmak için 1 tane elma yiyip bol su içip yatıyorum
oglumubeklerken Beatifullmommy deli divane diyette olan ben size özendim desem yalan olur eski halimi bildiğim için yeni halimle çok mutluyum 🥳🤩
Nurbost Beatifullmommy ay sen ben misin ben de salam ekmek yiyorum gece yemeden uyuyamam gece boyu emiyo çünkü benimki
Aslii123 Çok açım ama yemiyorum 63 kiloyum acil 57 de dusmem lazim rejimdeyim eski kiloma kavusmam lazim :(
Hanifeelif Vallahi ben bile geceleri kalkıp bir şeyler hazırlıyorum yiyorum tutamıyorum kendimi acıkıyorum hemen😊 bir göbeğin doğum yaptıktan sonra kaldı
Beatifullmommy Hanifeelif bende vallahi kan sekerim düşüyor halsiz oluyorum yemek yemeden uykuya dalamıyorum
Gizemlibirisi Beatifullmommy bir wlimde yarım ekmek dolma bir elimde de ayran yorumları okuyorum suan🤣yiyip kilo almayanlardanim linclemeyjn🤣
ygtmom Beatifullmommy yemeyi çok istiyorum ama yememek için uyumaya gıttım aklım orda, ama almaya çalışıyorum 🤣 kilolar aldı başını gıttı vermem lazım doğum kilolarını o yüzden tutmaya çalışıyorum yoksa çok güzel gıderdı bebe uyumuş film acık yemek yemek 😀
Mysmrtfrt Beatifullmommy gece yemelerini bıraktım 8 kilo verdim vermeye de devam ediyorum hiçbir kuvvet artık bana gece yediremez😂😂