blny Arkadaşlar bbgm 9 aylık hiç gelismemis çok zayıf doktorda dedi zayıf ek gıda yemiyo hiç napabilirim bebekler için şurup varmı istahacici ne vereyim ki kilo alsin birde çok hareketli emekliyo tutunarak kalkiyo
ebasakoc blny öyle bir şurup yok tabiiki ama bu bir süreç öyle düşün muhtemelen hareketinden kilo almıyor bizde 9 ay 24 günlüğüz işte 9 felan kilosu
mehtapppppp blny benim oğlumda 10 ay 19 günlük 8 kilo 3 aydır kilo almıyor sabitlendi 8 kiloda şimdi yürümeye de başladı hiç kilo almaz öneri varsa bende bekliyorum
Merveklc3 ebasakoc yani normal olan o benim de 9 aylık 9.5 kilo doktorlar ne olmasını istiyor anlamış degilim
ebasakoc Merveklc3 aman saçmalıyor onlarda belli bi ortalama diye bişey var zaten aldıkları gram da belli her ay ki çocuğun yapısıylada alakalı. En iyi sen bilirsin gözüne iyi geliyorsa iyidir zaten
kurabiyem28 mehtapppppp hastalanmayancocuk sayfasına bir bakınız çok faydalı. Kızımda öyle 23 aylık 11- 11,5 arası.. Ek gıda hep sıkıntılıydı. 2-3 aydır ekranla protein ağırlıklı yiyecekler veriyorum. Şükür toplandı.
yoncaburak blny doğum kılosu kaç acaba benm kızımda küçük ama 2 kılo doğdu doktorlar normal dıyorlar 🫠🫠elimde sürekli kaşık ağzına bseyler vermeye çalışıyorum
mehtapppppp blny valla bende anlamış değilim yemeyip kilo alan bebekler var çevremde öyle aşırı kilolu olsun istemem ama en azından persentilde %50 de olmasını istiyorum şuan %25 in altına düştü sizin doktor bişey diyor mu mama başla vs
Htcypc blny saglikliysa doktorlar ne istiyor anlamiyorum benim bebegimede sınır üstü diyorlar yani her bebek farkli saglikliysa sorun yok. Ama illa ki ben alsin diyorum derseniz size tavsiyem günlük muz ve bisküvi karışımı verin
minikpandam-_- blny 11 aylık kızım 7900 ve artık saldım yoruldum sürekli hareketli ek gıdayla arası iyi değil çözüm bulamadım maalesef
Yorgunbebek blny 9 aylıkken bebekler kase kase yemek yemiyorki haşa tadımı devam ediyor emziriyorsanız mama desteğ yapılabilir