Yasemin5 Ftmmm111 Bebeğim 18 aylık. 6. Aydan beri her gün yiyor. Şuan günde çeyrek avakado. Avakado insanın yaşamını devam ettirebilmesi için içinde gerekli olan enerjiyi, vitamini ve minerali barındıran tek besin diye okumuştum🌸
Biz4kisiyizkardes Ftmmm111 kararmaması için kalanını nasıl muhafaza ediyorsunuz acaba bebeğim 7 aylık tattırdım onun dışında evde yiyen yok oda 1 günde kararıyor zaten yediği miktar çok çok az
asyrz Ftmmm111 bebeğim 4 aylıkken ek gıdaya başladı ve ilk günden beri avokadoyu her gün veriyorum sorun yaşamadım. Avokadonun hiçbir zararı yok, aksine faydası var
Ftmmm111 Deletedmom_110 benimkiler her gün bir tane yarım yarım yiyor çok seviyorlar vermesem istiyorlar çok faydalı evet ama içindeki yağlar karaciğer değerlerini falan yükseltir mi diye korktum açıkçası
Ftmmm111 Yasemin5 evet ben de okumuştum bir Medine hurması iki avokado insan için gerekli herşeyi barındırırmış ama acaba hergün yemesi karaciğer değerlerine zarar verir mi diye korktum
Ftmmm111 Biz4kisiyizkardes benimkiler ikiz canım yarım yarım yiyorlar kalırsa ben yiyorum 😂 saklamaya gerek kalmıyor ama kavanoza su doldurup üstüne zeytin yağı döktü birisi instada görmüştüm 🥰
Ftmmm111 asyrz evet çok yararlı içindeki yağlar da çok faydalı ama işte acaba hergün yemesi karaciğere zarar verir mi diye korktum bebekler sonuçta herşeyin fazlası zarar 🥺
Rwerdst Ftmmm111 ben baby avakado alıyorum. Oğlum 6 ay 22 günlük her gün 1 tane yiyor yoğurdun karışım yapıyorum 😂 bir sınırı olduğunu sizden duydum şuan 🤦🏽♀️😂
Ftmmm111 Rwerdst ben de var mı bilmiyorum açıkçası 😂 doktor kontrolümüz de yok bu ara. Bir gittiğimde ona da sorayım bir gün verip bir gün vermesem mi dedim ama istiyorlar da 🙄
Liya01 Ftmmm111 12 aylık kızım her gün veriyorum bende süt ve yumurta alerjimiz olduğu için zaten çoğu şey kısıtlı bende o yüzden mutlaka hergün veriyorum avokado 6. Aydan beri çok şükür hiçbir sorunda olmadı zaten aşırı yarayışlı bişey 🥰❤️