kiymetteke Kızlar lütfen akıl verin deliricem oğlum 21aylik ama şu ana kadar hiç çorba içmedi ve çok vicdan azabı çekiyorum verdiğim dakika midesinj bulandirp oguruyi
aura_meselesi_bu_sekerim kiymetteke kiymetteke benim ki de (14 aylık) kati şeyler yemiyor Sulu yemek ve çorba dışında bise yemez Millet de diyor ki Çocuk çorba yiye yiye kilo almıyor 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Demekki ayarı yok yeni nesilin
printhelloworld kiymetteke çorbayı bizim içtiğimiz gibi değil de daha katı kıvamlı vermeyi denediniz mi (mercimek çorbasının biraz durunca aldığı kıvam gibi) hem besleyiciliği artar hem daha tok tutar ben kızıma genelde o şekilde veriyorum
kiymetteke fatma_6141 yani hep katı şeyler istiyor pirinç makarna yani kabız da değil ama hep hasta oluyir ve herkes üstüme geliyor neden icmiyo zorla içir ya ben çocuğa nasıl zorla verir yaaa icmiyo işte icmiyo oguren birine nasıl verebilirim
kiymetteke ilon yani 9.aya kadar içerdi ondan sonra içmedi tek içtiği corba şehriye oda makarnaya benzediği için yoğurt hiç yemz
fatma_6141 kiymetteke hayır asla zorlamayın ınanın oglum oyleydı 1.5 sene sürdü siz sevdıklerını verın meyveyle destekleyin bir süre hic corba göstermeyin ınatlasır bırde yanı o herkese soyleyın yanı corbanın yarısı su ıcmese ne kaybeder sankı ama ıcer emın olun bir kac ay göstermeyin sonra demeyın ılla icicek buda bir dönem
kiymetteke Bebeginibekkleyenn sanmam hani Tv karşısında bile denedim ağzına pisinc koy yer ama sıvı bişey dudağa değince yada yoğurt ağlama krizi
kiymetteke fatma_6141 inanın şuan assiri içimi rahatlattin canjm vallqhi gece gündüz hep aklimfa işte kaynanam şey diyo hasta olunca e bu çocuk illkk suyu içmiyor ki hasta olması normal bana diyo hiç sagliklo şey yemiyor ki Allah askian ben napiym ya çocuk ne köfte ne et ne tavuk yiyor
kiymetteke aura_meselesi_bu_sekerim ay işte varya bir ayarları yok bide hamileyim piskolojim zaten alt üst
fatma_6141 kiymetteke yok alakası yok pilav yerse kemik suyu ona koy bende cok takıyorum ama takıncada icmedi 1 yasa kadar icerdi sonra sıkıldı 1.5 sene icmedi cokta saglıklı doktor dedıko yarısı su zaten icmesede olur dedı emıyormu sizi neler sever benım oglumda katı sever napım cocugun huyu o illa düzelicek
Menessasmom kiymetteke ilik suyunu diğer yediği şeylerede katabilirsiniz. Sulu yemek falan yiyormu peki çorba dışında
fatma_6141 kiymetteke corbayı görürdü bagırır kızardı ama pilav makarna hop yer kendiliğinde düzeldi cunku farklı seyler istiyor zamanla