zehratlas 14 aylık oğlum var sürekli pişik oluyor bezlerini değişiyorum kakasında sürekli yıkımama rağmen hala aynı sorunla karşılaşıyoruz böyle birsey yaşayan var mı acaba neden olur acaba
mervenaz zehratlas sudocrem kullanıyorum 2 saat sürmüyo içeriği zararlıymış diyolar ama bn memnunum açıkcası
Neslihan81 zehratlas kullandığınız bez önemli küçük gelebilir ya da sebamed kullanın çok güzel geçiriyor yada her bez değişimin de zeytinyağı yada sıvı yağ azcık bisi sürün geçiriyor
mstfakbratalha Kullandığınız bezin numarası değiştirin ben çok çektim piştikten oğlum çok olurdu hametan krem yazdirmistim doktorunao iyi gelmisti
zehratlas mstfakbratalha bende öyle yapıyorum büyük kullanıyorum sıkıştırmasın diye ama ne yapsam olmuyor mustella bariyer kremi varmış kullandınız mı acaba
zehratlas mervenaz 3 gün oldu hala aynı zeytin yağı da kullanıyorum tam azaldı diyorum tekrar pişik olmuş oluyor
Niihhaann Ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama nişasta çok iyi geliyor iki günde geçiriyor. Kantaron yağı da iyi geliyor