AselLinamoms Kızçeler sevgililer gününde eşlerinize ne alacaksınız benim aklımda henüz hiçbişey yok ya ne alacağımı hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
tubasd AselLinamoms ben bu tarz gunleri kutlamayı sevmiyorum bana Özel gelmiyor. Daha çok evlilik yıldönümü ve doğum günlerini seviyorum onlar anlamlı geliyor..
Asyaveannesi04 AselLinamoms Ben konser bileti aldım o da bana çanta almış, artık yıllardır almadığımız hediye kalmadığı için seçenek de bulunmuyor😅
Zeytin_gozlum AselLinamoms hediye almam büyük ihtimal 😅bana ne alacaksın diyorum biz sevgilimiyiz diyor beyfendi 😶o yüzden hediye falan yok şık bir sofra hazırlarım yeter😂
AselLinamoms tubasd ben hepsini kutlamayı çok seviyorum ama ben hepsinde hediye almıyorum ama kocam alıyor sağolsun 😅😅
AselLinamoms Asyaveannesi04 bu soğukta konser olmaz ya ben donarım o yüzden onu saymıyorum 🤣 ama siz keyfini çıkarın 🥰
Tekbenimsucumguzelolmakdemi AselLinamoms eşime bana hediye al dedim ama ona almak hiç aklıma gelmemişti 😂 konsere gitmeyi planlıyoruz gidebilirsek ikimizinde birbirine hediyesi bu olur bakalım
AselLinamoms Tekbenimsucumguzelolmakdemi kız bu ikinci konser fikri herkes konsere mi gedecek 😅 kimin konseri bu arada?
Asyaveannesi04 AselLinamoms volkswagen arena da çok sorun olacağını sanmıyorum soğuğun😊 teşekkür ederiz 🙏🏻
Tekbenimsucumguzelolmakdemi AselLinamoms 😅eşim soyledide adını unuttum bilindik bı türkücü aslında . Siirt’te konseri varmış bize uzak ama gidicez
Bayancorek AselLinamoms doğum günü bile kutlamayı sevmediğim için sevgililer gününde bir şey almam saçma olur bence. Biz hiç hoşlanmıyoruz öyle günlerden mecburmuş gibi. Anlık gelen süpriz ve hediyeler çok daha anlamlı bizim için. 🙈
Kader3851 AselLinamoms evlilik yıldönümümuz bizim hediye aldm kutu içinde cüzdan Kemer anahtarlık tesbih bileklik ve çakmak vardı ama kızım saolsun yumurtladi eşime 😂