nurderya0614 oğlum kolikti her akşam 5 de başlayıp 12 ye kadar kesintisiz ağlardı sabaha karşı 4/6 arasıda sürekli ıkınırdı gaz damlaları kolik bebeklerde maalesef işe yaramıyor her alt değiştirmemiz de karnına ve ayaklarına masaj yapıyordum sabah öğlen ve akşam zeytinyağıyla masaj yapıyordum her gün yıkıyordum masaj gerçekten çok rahatlatıyor pusete koyup aspiratörü açıyordum mutfakta aspiratörün sesiyle uykuya dalıyordu telefondan açınca ikna olmuyordu 😂 ayşe önerin gaz masajlarını yapıyordum kakasını gaz çıkartamadığı için yapamıyor bebekler onun için zeytinyağı veriyorduk sabah akşam 1 çay kaşığı doktorum fitil vermedi kulak pamuğuna çok zorda kalırsanız zeytinyağına batırıp popoyu uyarın 3-4 gün yapmayınca demişti bi kaç kez onu yaptım onun dışında kakasını yapsın diye ılık su dolu kovaya oturtuyordum yıkama küvetinin filesini çıkarıp suyla dolduruyordum başının altından elimle destek verip suda hareket etmesini sağlıyordum o zaman içinde biriken kakasını suya yapıyordu 😂😂😂3 ay 2 günlükken birden bitti akşam oldu ağlamadı beslenirken kendini geriye atmadı aralıksız ağlamalar bacaklarını toplayıp ıkınmalar hepsi bitti kolik bebeğin çözümü bol masaj ve duş ve bolca sabır