bebisinannesi1 7 buçuk aylık oğlum. 37.8 i geçmeyen bi ateşimiz var. Diş çıkarıyor olabilir mi yani üşütsek ateşimiz 38i geçmez miydi acaba? Doktora da götürmedim yüksek olmadığı için ne yapmalıyım
Ecd28 bebisinannesi1 bizde bugün 3 gündür devamlı aynı derecelerde gezen ara ara dahada yükselen ateş ile doktora gittik. Doktor ilkte diş olabilir dedi cünkü diş çıkarıyoruz çıkardığı dişi gördü ama bizde öksürük ve kusma şikayetimizde olduğu için test yapıldı ve influenza çıktı. Doktorun dediğine göre diş ateş yapar 3günde sürer ama dirençli bir ateş olmaz dedi. Biz 3 gündür 4 saatte bir dönüşümlü ateş düşürücülerle duruyoruz vermediğimizde hemen el ayak buz gibi kesilip ateş çıkmaya başlıyor. Birde bizim dişler bir haftayı geçti hala çıkma aşamasında o yüzden doktor birazda ağır çıkarıyor dedi. Hem dişleri hem virüs olduğu için 3 gündür perişan durumdayız.
Ecd28 bebisinannesi1 ağızda salya cok varsa elleri durmadan ağzındaysa ve ateş dışında bir şikayetiniz yoksa diştir ama başka şikayetiniz varsa bi doktora gösterin. Kulak kaşıma var mı birde ona dikkat edin.
bebisinannesi1 Ecekusu çok şükür 2 gün sürdü ateşimiz şuan iyiyiz🤲🏻 salyası da çok arttı bu 1 haftadır. Bugün elimle baktığımda sanki damağın altında çıkmayı bekleyen bir diş var gibi geldi umarım yanılmıyorumdur 😌 ilk çocuğum 🥰
Ecekusu bebisinannesi1 benimde ilk çocuğum 😊ama böyle böyle sorarak falan öğreniyoruz birşeyleri işte işallah biran önce çıkar dişleri rahatlar yavrucak bizim üst azı dişler yemi patladı şimdi alt azı dişler geliyor
bebisinannesi1 Ecd28 Rabbim sizede şifa versin, çabucask iyileşsin evlatlarımız💕 diş etlerimiz iyice kabardı ama dişler gelmek bilmedi bir türlü sanırım bizde yavaş çıkarıyoruz dişleri
Ecekusu bebisinannesi1 Ecd28 bizde de öyle hem diş hem hastalık test falan da yapmadı doktor film çekti biraz enfeksiyonu var dişte çıkıyor dedi o yüzden ates yüksek dedi ama 5 gün olacak antibiyotik yazmıştı 3 gün kullanın dedi kullandık grip biraz gitti gibi ama ates hala devam ediyor sanırım tekrar doktora gidicez ilaçta içmiyor kızım zor bela az önce fitil verdim 38 buçuğa çıkınca ateşi şimdi biraz daha iyi ama ne gecemiz var ne gündüzümüz hastalığı bana da bulaştı bende hiç iyi değilim ne yapıcam artık bilemiyorum ilaç içmeyen çocuğa serum direkler büyük ihtimal o nasıl takılacak onu bilmiyorum
Beyza- bebisinannesi1 aynı durumu yaşadık 1 hafta önce diş diye düşündük tüm yöntemleri denedik rahatlaması için huzursuzluk geçmeyince doktora gittik 6.hastalık diye bişey olduğunu öğrendik bebeklerde sıkça görülebiliyormuş 3-4 gün civarı yüksek ateş ( bizde 38 .5 geçmedi ) kakada yumuşama sonrasında vücutta döküntü ile ilerleyen bir hastalık doktorumuz korkulacak bir şey olmadığını en zor kısmının ateş olduğu ama bizde düşük ateşle geçtiğini söyledi ateş 3 veya 4 gğn sonunda kendiliğinden birden düşüyor ve döküntü başlıyor o da yine bir kaç güne kendiliğinden geçiyor zaten herhangi bir ilaç tedavisi yokmuş bende ilk defa duydum ama böyle bi hastalık varmış bence bi doktora görünün içiniz rahatlasın
bebisinannesi1 Ecekusu inşaallah canım, bugün doktora gittik balgamlı öksürüğümüz de başladı ancak boğazı ciğerleri ve kulakları temiz çıktı 1 2 gün daha bekleyelim dedi eğer geçmezse birdaha gelin dedi. İnsanoğlu işte yaşaya yaşaya göre göre öğreneceğiniz 💕