Merhaba kızlar ben kızıma 9 aydır sma optiro veriyorum ama biliyorsunuz 1 kilo 1.5 hafta anca gidiyor ek gida yiyiyor ama anne memesi gibi biberin istiyor uykuya geçince yada gün içinde bıraksın istemem içim. Rahat etmez ama önerilerinizi dinlerim hani hem uygun hemde doyurucu bir mama gecen arkadaşım bahsetti kasik mamalar biberon mamasida oluyormuş bana mama almıyim diye sutle cici bebe ver dediler ama yapamam sut veremem 1 yaştan sonra anca sma hipp golden goat bebelac bunları falan ağzının tadını bulana kadar denedik He eşime stoklayalim zam gelmeden diyorum ama borç var onuda yapamıyoruz kızlar böyle hem ek gida hemde biberon mamasi olarak doyurucu ne kullanabiliriz mama sevecekmiş icicekmi bilmiyorum bide en fazla zTen 90 cc içiyor gece 2 kere veriyorum bazen içmiyor sıkıldım acaba diyorum Bi değişiklik olsun mu diyorum ni yardımcı olurmusunuz ne yapsam hem uygun hem doyurucu olur çünkü sma olmuş 600 tl 1 kilo alıyoruz 2 hafta olmadan bitiyor bana kalsa hep içsin kizcem ama bu ay sıkıştık mesela alamadık kaynim aldı saolsun bu şekilde oluncaya üzülüyorum fikirlerinize açığım lütfen yorumlarmisiniz ek gida olacakta yumurta peynir corba bizim yediğimiz hedeflerden az az veririm yoğurt bu şekilde ama hemen acıktığım için mama da istiyor bekliyorum kızlar