Yenibirkullanici 17 aylık bebeğim meme ağzında uyuma, yemek saatlerinde meme emmek için diretme yemek reddi, oyun oynarken birden aklına gelip oyuna çevirmesi çok yoruldum bıraktırmak istiyorum fikirlerinizle ihtiyacım var 🙏
sifirekran_bolkitap Yenibirkullanici ben bir köşede bekleyim benimki de 17 aylık😔 emmeye çok düşkün karnı tokta olsa da emmek istiyor. Canı sıkılınca anne mememem anneee diye bağrıyor. Benim sütüm de yok ki ne emiyor onu da anlamıyorum. Daha küçük kesmek de istemiyorum
Aburcu Yenibirkullanici 17 aylık aynısı tokta olsa açta olsa emer emmesin diye karnını iyice duyuruyorum.yinede ısrarla emiyor eziyete döndü gece gündüz kesmek istiyorum ama kıyamıyorum en azından kış ayı geçsin diyorum bide diş dönemindeyiz su süreci atlayınca kesmeyi planlıyorum 20 aylikken felan
Beyzakaralar Yenibirkullanici Benimkide çok düşkündü ve ben birgün saçımın kılını memenin başına sardım verdim ve bıraktı maşallah büyüklerimiz öyle yaparmış sizde bir deneyin ☺️☺️
Yenibirkullanici sifirekran_bolkitap Benim psikolojim kaldırmıyor açıkçası şuan o durumdayız bende kesmek istemiyordum ama eşimde gördü halimi bıraktıralım artık dedi
Yenibirkullanici sifirekran_bolkitap Bizimde öyleydi ama akşam üstü yemesiyle alakalı düzeldi tok yattığında kalkmıyor
Iremars Aburcu merhaba benim bebeğim de 15 aylık artık delirmeye başladım meme ağzında uyuyor çekince uyanıyor ne yemek yiyor ne uyuyor artık dayanacak gücüm kalmadı rsmen bunalıma gireceğim birden kesmek istemiyorum ya da bir şeyler sürmek vs ama artık dayanamıyorum her sabahcigluj çığlığa meme vermeyince e zaten ben çekene kadar saatlerdir emiyor artık yeter diyio çektigimde de ağlıyor durmadan bunaldım artık her gün ağliyorum neredeyse
Yenibirkullanici Beyzakaralar Bu tarz birşey sürmek bebekle arandaki bağı zedeliyor diye duydum o yüzden cesaret edemedim açıkçası
Nisa0303 Hanımlar birşey sormak istiyorum bebeklerınız 1 yasındayken ne kadar emıyordu sonradanmı duslestıler benım kzı zorla emzırıyorum desem yerıdır çok üzülüyorum bu duruma 🥺