Neslihannnnnnn cimcime1018 hemen 1-2 dk da hatta 4 tane test yaptım 2 si birazdan daha net bu en silik olanı hepside böyle silik
Neslihannnnnnn cimcime1018 ya eşim o kadar heyecansız ki 5 gün bekle diyor ben beş gün nasıl bekleyeyim en iyisi gidip gizlice vermek
cimcime1018 Neslihannnnnnn Ah erkekler biz kadar ince değil ki 🤷🏻♀️ Sabahtan git ver 🌸 Belki de üzülme diye demiştir . Allah gönlündekini nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlıcakla 🌸
Neslihannnnnnn cimcime1018 Çizgi Şuan daha net gitgide pembe oldu 😳 evet ben sabah gideyim aslında istiyor da evet heveslenmemi istemiyor
cimcime1018 Neslihannnnnnn Varsa kanda da çıkar ya gidin bı an önce sabahtan koyulun yola 😂🌸 Evet pembemsi olmuş yine de en iyisi kanla öğrenmek
Neslihannnnnnn cimcime1018 evet kan verdim reglime hala 1 gün var betahcg 116 çıktı 2 gün önce verdim dün öğrendim bende gerçekten testler 6 gün kala çokçokkk silik olsada pozitifti
Neslihannnnnnn asimesila ben 6 gün kala başladım gergin test yaptım her geçen gün bi tık koyulaştı en son kaset test çok silik çıktı kanı da reglime 4 gün kala verdim