Beri_34 Kızlar selam ankastre fırın almayı düşünüyorum da bugün baktık. buharlı bir modeli vardı kullanıp memnun olan var mı yoksa sizce gereksiz bir özellik midir ? Kullanıp memnun kaldığınız serisi var mı Arçelik almayı düşünüyorum
sevimailesi Beri_34 bende arcelik var cnm buharli destekli zaten en son çıkan modeli bu güzel memnunum
Deletedmom_98 Beri_34 Arçelik kullanıyorum memnunum Annemde arçelik kullanıyor Kız kardeşim de arçelik kullanıyor
AEgemm Beri_34 bende buharlı olan modelinden var nadir kullanmışımdır buhar özelliğini sürekşi fırın açmam onun da etkisi olabilir. Fırın alacaksanız çift tepsi pişirme özelliği olmasına dikkat edin. Kardeşimin de arçelik tek tepsi piliriyor benimkisi çift tepsi pişiriyor
minikleriannesiii Ankastre degil ama ocaklı fırın ama bende memnunum yeni tasındıgım evde baska marka var ona göre çok güzel pişiriyo
hamdusenalarolsun Beri_34 AFC 340 B Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın Buhar Destekli Fırın Arçelik sitesine bu şekilde girin çıkar Ben buhar destekliyi karıştırdım kusura bakma. Ekstra su haznem yok yani onu demek istedim
Beri_34 hamdusenalarolsun evet anladım bizim baktığımız modelden AFC 340 B buhar destekli bende onu beğendim ekranı flaan da dijital
AEgemm Beri_34 ben de şimdi baktım benimkinin yanında su koymak için ayrı haznesi var evlenirken almıştık arada az bir fark vardı fiyat uçuk değildi o zaman ama dediğim gibi çok az kullandım su hazneden fırına dökülüyor alt kısımda beyaz iz kalıyor diye 😁