Mimoza-kizim kubukub canm alerjide olabilir ellerini emiyosa yada oyuncaklarini falan emiyorsa yanaklari tukuruktende boyle olabiliyo 3 gun kuraliyla gitmiyormusun ?
Alibebek1 kubukub sun aynısı benım oğlumda var aynen böyle yanaklarda uzun zamandır vardı ama dudak çevresinde daha azdı ara ara çıkıyordu isilık gıbı Bende bugün sabah patates vermıstım öğlen yoğurt sankı arttı gıbı. Sız ne yaptınız tedavı amaçlı
kubukub Kızlar tadımlardayız, patates yada yoğurt yaptı gibi geliyo bana takip edicem yine. Böyle mi oluyo alerji olursa?
kubukub Mimoza-kizim evet evet öyle gidiyorum, 3 gün yoğurt verdim 4. Gün patates verdim böyle oldu. Hangisinden oldu anlayamadım geçince bi daha denicem. Vücudunda da var biraz🙁
Mimoza-kizim kubukub 2 hafta falan bekleyin bence yada doktorunuz nasl onerdi blmiyorum ama ek gidaya baslayin dediyse patatesi birakın baska birsey deneyin
kubukub Alibebek1 bu daha yeni oldu patates ve yoğurt vermeyip diğer tadımlardan devam edicem. Bir müddet sonra tekrar onları denicem.