yldznralya Merhaba kızlar bebeğim 8aylık ağırlık olarak emiyor ek gıda ve mama olarak devam ediyoruz fitness a gitmemde spor yapmamda bir sorun olurmu acaba bilgisi olan varmı bana yardımcı olabilirmisiniz
Gizemta yldznralya bir sakınca olacağını sanmıyorum. Ben doktoruma sormuştum sezaryen olduğum için 6. Ayda her türlü spor yapabilirsin demişti. Bende şubatı sabırsızlıkla bekliyorum😊
Selcan yldznralya ben gidiyorum canım 1 aydır hiç bir sıkıntısını görmedim. Bol su için süt icin tam tersi spor yapınca kendimi daha iyi hissetmeye başladım ben moralde iyi geliyor 😊
Mom022 yldznralya ben de hamilelik öncesi ağırlıklı fitness yapıyordum. Tekrar başlamak icin emzirmenin bitmesini bekliyorum. Ağırlıkla çalışmak sütte laktik asit birikmesi yapıyor ve bebeğin reddetmesine sebep olabiliyormuş. Ağırlık olmadan çalışabilirsin demişti doktor
minnakleblebi Gizemta sezaryende 6. Aydan önci bişey yapılmıyor mu ben 4. Ayda sadece zumba için fitnesse gitmek istiyordum da bilginiz var mı acaba
Gizemta minnakleblebi ben ağır spor yapıcam dediğim için 6. Ayı bekle demişti.. kollara ve ayak bileklerine ağırlık bağlanarak karın egzersizlerinden bahsetmiştim... zumba için bir sakınca olacağına sanmıyorum
minnakleblebi Selcan bende spora gidip zumba yapmak istiyorum ama eşim bi anlık heves ediyosun yazılıp gitmezsin diyor. Sizce öyle bi durum olur mu heves edip bırakan çok mu oluyor
Selcan minnakleblebi bence ilk zamanlar çok önemli alışana kadar ilk bir ayda birakmazsaniz bi daha birakmazsiniz bize de herkes aynı şeyi dedi ama biz inadına bile gidiyoruz. Hafta da 3 4 gün gidiyoruz. Bence kendinize inanın birakmazsiniz 😊
Tesekkur Spora nasil gidebiliyosunuz bebegim 5 bucuk aylik bende gitmek istiym ama hic ayri kalmadik ve emiyo bi cozumu varmi bunun