hivda31 Kızlar nasıl kurtuldunuz ve ya nasıl kurtulmayı düşünüyorsunuz 3 ay önce Sezeryan ile doğum yaptım ilk bebeğim ama göbeğim kaldı gözle görülür normalde hamilelikten önce belim çok ince sıfır gobekti 🥲
sezer2022 hivda31 spor yaptım diyet yaptım, kavitasyona girdim yok 🙈🙈 17 ay oldu hala 5 aylık hamile gibiyim
lilasmomy Lohusa olarak kedi gibi kucağımda duran göbeğimle bakıyorum ekrana 😢 baya sarkık duruyor ve moralim bozuluyor önceden çatlakları dert ederdim ama göbek daha gıcık duruyor, korse de kullanma dedi doktor napcam bilmiyorum
lilasmomy buss__ 10 günlük ama doktor önermiyorum dedi acaba rahim sarkması olur dşye mi ben de korkuyorum şimdi takmaya
buss__ lilasmomy sezeryan mıydı benim doktor ilk gün hemen belini bağla dedi benimki normal doğumlu ama sezeryan olunca da birinci ayda mı başlanıyor korseye tam bilmiyorum belki daha erken başlıyordur yani her doktor aynı değil tak diyen de var bence takmalısınız
lilasmomy buss__ bence de takılmalı ama sezeryan diye belki takma dedi, 9 ayda büyüyen rahmi hemen küçülsün diye zorlama dedi
aslanimiz Korse kullandım düzenli şimdi ayva göbeği kadar kaldı belim de inceldi eski haline çok yakın diyebilirim 😄
hivda31 aslanimiz yaa ne güzel motive ediyor beni böyle mesajlar kaçıncı ayinizda başladınız korseye ve Sezeryan mı oldunuz
irem066 aslanimiz hangi korsedı canım doğum yapalı 21 gün olacak bende baslıcam yavaş yavaş dar taytlar gıyıyorum belki toparlar gobegım diye
lilasmomy hivda31 11 gün oldu göbeğim de küçülüyo ama takmak istiyorum, biraz daha süre vermek istiyorum kendime ama inşallah çok geç olmaz
nefertitiwoman hivda31 çocuk sürekli uyanınca ben de çok uyumuyorum uykusuzluk da kilo verdiriyor işte 😄
irem066 Bende hamılelıkten oncekı kılomun altına düştüm kızlar ama söyle bır durum var sarkık ve çatlaklar dolu 6 ay sonra çatlak ıcın lazere gobegıöın sarkması toparlanmassa bölgesel sıkılasmaya gıdecegım ınsallah onlarla biraz olsun duzelırım eskıden çok guzelrı vücudum su anlasa zayıfım ama karnım berbat durumda
hivda31 irem066 yaa benimde karnım berbat durumda ben bile bakmak istemiyorum kendim için öncelikle erisin istiyorum sonrada eşime karşı bir öz güven eksikliği oluşuyor bende