Kokoshbaby ZmrtDila bi muayene ettırın tbı doktoruna 🥹benim oğlum sebepsız yere 6 ay geceli gündüzlü aglamıstı.Ay deliriyordum az kalsın ama şükür ❤️ geride kaldı o günler büyüyünce inan hepsi unutuluyor suan 15 aylık 😀
9gunesmom Bizdede aynı şekilde 4ay26günlük bebeğim. 4 gecedir aşırı huysuz uyumada zorlanma ve ağlama krizleri sanki bir yeri ağrıyor gibi yarın dr kontrolümüz var Bakalım ne söyleyecek🤷♀️
ZmrtDila 9gunesmom İnan Aynı Ne Diyecek Acaba Durmuyor Uyumuyor Yemiyor Yerde Sanki Bi şey olmuş Gibi ağlıyor
Elvinemine ZmrtDila belki kulağı ağrıyor benim kızımda öyleydi kulağına damla ilaç yazdı doktor ondan sonra bebek sakinlesdi
Nihalleyla Kulağına muhakkak baktırın biz de kulak enfeksiyonu çıktı. Meğer o yüzden ağlıyor durmuyormuş çocuk
kagan221_ Canım atak dönemleri ondandir benimki de durmuyordu 5 aylık olmayı iple çektim çok şükür düzeldi
Meyveliburln Ağlamak değil de hep böyle ağlar gibi bağırmak çığlık atmak hep bi memnuniyetsizlik Yatsa 5 dk durur Kucakta 5 dk durur Uykuya direnir Ne olacak böyle bilmem
Elvinemine Meyveliburln belkide öyle her şeyden çok sikiliyor bende başqa çarə bulmadım ona ayak uyduruyorum onunla bearaber yeni oyun yeni şeylər icad ediyorum😆