queenmom_ bozlarr42 bexsero ve nimenrix ikisini de yaptırdım birer doz kaldı sadece onlarıda yaptırıcam menenjit çok kötü bir hastalık ölümle sonuçlanan ilerleyen yaşlarda kalıcı hasar bırakabilir aşısı varken önlemini almak elbetteki en güzeli
Ege4535 bozlarr42 ben de yaptırdım tek doz nimenrix kaldı yalnız biraz ağır geçirdik biz fazlasıyla ateş yapıyor bilginize ama düşünün ki yan etkisi bu denliyse hastalık ne kadar korkunçtur yaptırın kesinlikle
hndathn Maddiyatinizin elveriyorsa kesinlikle yaptırın derim. Çünkü Allah muhafaza ilk 1 2 yıl içinde yakalandiginda 12 24 saat içinde ölüm daha sonraki yıllarda ise uzuv ve duyu kaybı kaçınılmaz son menenjitte. Ben 11 yaşındaki oğluma da yaptırdım 3 yaşındaki kızımada
aayseisik queenmom_ genel de okuduklarım hep ateş ağrı ve huzursuzluk yaşamış ben de birazdan yaptırcam 3 aylık bebeğime inşallah sıkıntısız atlatırız 🙏🏽
queenmom_ aayseisik genelde ateş oluyormuş doktorumuz ateş olursa calpol ver dedi ama bizde ateş olmadı genelde uyuyor aşıdan sonra
bebikveben bozlarr42 merhaba, benim bebeğim de 3 aylık. Geçen hafta yaptırdım. Allah korusun bu hastalıklar çok kötü. İlk kez ateşi çıktı biraz, calpol verdim bol bol emzirdim, sonra bişeyi kalmadı çok şükür. Başka bir yan etki olmadı bizde
bozlarr42 bebikveben duyduguma görede ben kesinmi bilmiyorum calpol erkek olan bebekleeim erkekligime zarar veriyormuş
EzgiG Ben yaptırmadım henüz Dr 32/3 doz yeterli oluyor dediği için kontrole gittiğimde tekrar konuşmam yaptırcam bende
bebikveben bozlarr42 öyle bir şey olsa doktorlar erkek bebeklere vermeyin derdi ya bence öyle bir şey yok
BuzluLatte bozlarr42 bence yaptirmalisin. Bende kızıma yaptırdım son dozu iki hafta sonra başka da yok