mervealina23 insan nasıl oyalicani şaşırıyor bebisleri valla havalarda berbat salgın desen ortalık kiriliyor awm turuna da çıkamıyoruz , yaz gelse diye dua ediyorum, evde değişik etkinlikler bulup yaptırmayi deneyelim koli bandını kapı arasına yapıştırıp pilastik bardak vs yapistirip koparmasini sağlayalım kaslarını güçlendirici egzersizler yaptıralım bir beş dakika eğlenceli hale getirerek, kitap okuyabiliriz , çok fazla yorulmasina müsade etmeden, aşırı yorulunca bu defa da uyku geçişleri çok zor oluyor , bizimde dinlenmeye bir kahve molasında ihtiyacımiz var kendimizide mutlu edelim kizlar arada ,biz mutsuz olunca ve işlerde haliyle yüz ifademizden aliyo o enerjiyi, evdeki diğer kişilerden abla abi baba kim varsa yardım istemekten cekinmeyelim , herşeyin üstesinden geliriz diye diye kendimize fazla yukleniyoruz onu fark ettim bikac gündür , kendimizide unutmayalım 🥰 ekrandan uzak dursun diyorlar ama ben günde on dakika sevdiği bir müziği videoyu izlemesine müsade ediyorum , ekranı da ulaşılmaz çekici hale getirmek istemiyorum, ben günlük rutinime ekran bile koydum 😅😁 kahvaltı yemek aralarında 30 dakika oyun ,kitap, birlikte konuşma şarkı söyleme vs bakımi banyosu derken 5 dakikada uykuya geçiyor benim kız maşallah,