balkanlardangelensogukhava tosbagayade evet onu da biliyorum çok teşekkür ederim 🥰 biran önce geçer umarım
Hayalperest_07 balkanlardangelensogukhava benimde oğlum bir buçuk yaşında beridir geçiriyor bir hafta önce geçirdik hatta doktora gittik yine orda buhar ilaçlı verdiler bize de antibiyotik soğuk algınlığı ilacı falan yazdılar ben antibiyotik kullandım ilk üç dört gün komple düzeldi bugün arada Bi öksürüğü oluyor. İlk olduğunda hastane de yatırarak üç günde iyileşmişti
balkanlardangelensogukhava Hayalperest_07 çok geçmiş olsun.. Biz de neredeyse 2 gece acilde sabahladık ilaçlı buhar verdiler kortizon yaptılar vs. En azından artık rahat nefes alabiliyor ama öksürük tamamen geçmiş değil bir de uyku problemimiz var buharını ancak uyurken verebiliyorum çünkü uyanıkken yaptırmıyor uyumayınca da buharını verimli yapamıyorum malesef 😔
Hayalperest_07 balkanlardangelensogukhava size de çok geçmiş olsun küçükken bırakmıyorlar ya korkuyorlar bizde telefonla oyalamaya çalışıyorduk öyle alıyordu birazda olsa bu sefer çabuk atlattık şükür antibiyotik mi etki etti bilmiyorum
Mnli balkanlardangelensogukhava evet içinde bal var küçük olduğu için dedim doktorunuza sorun diye geçmiş olsun tekrar
DZ123 balkanlardangelensogukhava evet buhar makinesiyle serum fizyolojik veriyorum günde 3-4 kez bugün 4. Gün hala var ama sanki balgamlı sert öksürüğe çeviriyor artık
aybarsinannsi Merhaba geçti mi hastalığınız. Bizimde sadece geceleri bunaltan bir öksürük var doktora gittik boğazı kızarmış dedi antibiyotik başladı iki gün oldu hala geçmedi. Sizde durumlar nasıl. Krup olup olmadığını doktor nasıl muane edip anlıyor acaba???