Nur_61 ygzmoms başladınız mı ben bugün mide bulantısı için istahsizliktqn dolayı sordum onun için ilaç verdi ayriyeten
Nur_61 ygzmoms önceki ilaç canm hayla devam ediyordu mide bulantısı ilaç verdi doktor iyi geldi sabah mide bulantısı olmadı şükür
ygzmoms Nur_61 citoles değil yani. Aman nefret ediyorum ilaçtan ama mecburum bunda bile kaygilaniyorum herşeyde boyleym işte
Nur_61 ygzmoms baslayin artık eğer mide bulantısı filan okursa doktorunuza zestat söyleyin iyi geliyo çok şükür
Nur_61 ygzmoms iyiyim çok şükür ya şimdi yemeği rahat yediğim için ilaçtan dolayı hazımsızlık oluyo galiba onun dışında iyiyim
ygzmoms Nur_61 o hazımsızlık bende de var psikolojik olabilir mi yani stresten çok rahatsız ediyor beni
Nur_61 ygzmoms İnanın bilmiyorum onun haricinde çok iyiyim çok şükür ikinci ilaç mideme çok iyi geldi ne bulanti ne ağrı bise kalmadı çok sükür
Nur_61 ygzmoms bir an önce başlamanız lazım ama mide bulantısı içinde ilac isteyin ayriyeten mide koruyucu için ilaç içmeden iyi gelir inşallah
Nur_61 ygzmoms bende ilk bu ilaca başladığımda oldu ama geçti şimdide yiyom yiyom doymuyom sonr a da patlayacak gibi oluyom
ygzmoms Nur_61 stres mideye vuruyor. Midem kötü oldukça anksiyete panik tutuyor bu döngü böyle gidiyor