seyma42krbyk 18 ay atağı var mı oğlum resmen huy değiştirdi çok huysuz herşeye ağlayan beni hep yanında isteyen istediği bişey olmayınca sinirlenen çocuk oldu 🥺
Emily37 seyma42krbyk 16 aylık kızımı anlatmışsın canım🥺sürekli ağlıyor ve koala gibi yapışık geziyoruz.Yanında olmıyayım anni diye bağırarak geziyor😂🤦🏻♀️
melif seyma42krbyk evet aynen öyle 20 aylık hala devam ediyor nerdeyse 1 aydır böyle. Hep sinirli ne istediğini kendi de bilmiyor. Geçer inşallah
nescafebagimlisi Emily37 demekki 16 ay böyle biraz önce bende 16 ay sendromuyla alakalı post açmıştım kimse görmedi diye sildim 😂 ay yıldım huyu suyu değişti
Emily37 nescafebagimlisi vallahi ne babada ne abide ne babannede asla durmuyor.tuvalete bile beraber gidiyoruz o derece yapışık durumdayız.atak durumunda mı başka bir dönemdemi çözemedim valla canım.eşim akşam hani kızlar babacı olurdu bu resmen anacı diye isyan etti😂😂😂
nescafebagimlisi Emily37 Ay benimki erkek babasını pek sevmiyor ilgilenmediği için sürekli bana gelip mızmızlanıyor 🤦🏻♀️
Emily37 nescafebagimlisi benim eşim çok ilgilidir saolsun ama benim kız koala gibi bacağıma yapışıyor🤦🏻♀️Oğlum zaten büyük 15 yaşında normalde abisine aşık ama onda da durmuyor.gözünün önünden ayrılmamam lazım yoksa çığlık çığlığa ağlıyor
Merveeofs Benim de 15-16dan öyle olmuştu şu an 19 aylık olmak üzere biraz duruldu. Yine ağlamalar falan var ama eskisi kadar değil bir de yapışıklık durumu bir tık azaldı