Birprenscik Kizlar eşimle yeni bir bebek için cinsellik yaşadık ne zaman test alıp bakmaliyim 3 sene oldu unuttum😂 şuan bir belirti yok.
Atlasligunler Birprenscik adetini beklesene kız 🤣 illa erken ogrencem diyorsan adetten 1 hafta önce erken gebelik testiyle çıkabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun 🤍
minikkus434 Birprenscik kese filan oluşucak daha çok yeni belli olmaz 1 hafta filan bekleyin nekadar zaman önce birlik de oldunuz soruyorum ama kusura bakmayın🤭
minikkus434 Birprenscik dölenmesi filan 5 gün sürüyor diye biliyorum ikişkiden 1 2 hafta sonra test yapın
oglumubeklerken Birprenscik e bir daha ki Ay gene adet Olcan ya bacım o tarihi bekle zaten ger günümüz iki adet arası değil mi
kader03 Kızlar ya benim de adetim bu ay 5 gün gecikti 4. Buçuk ay oldum doğum yapalı korkuyorum ya her ay aksama oluyor yüreğim ağzıma geliyor inşallah gecikmedir
Umutoglum Birprenscik bebeğim 5 sene sonra olduğu için bu konuları baya ezberledim artık 🤦♀️ ilişkiden en az 15 gün geçmesi lazım sonuç için 🥰
BelaCivciv Birprenscik Bu kadar unutmuş olamazsın, 1 gün olmuş nasıl anlaşılsın daha ortada hiçbir şey yoktur😅